News Flash:

Eveniment dedicat domeniului IT la Timișoara

Între 12 și 14 mai 2023, Timișoara a fost punctul 0 din Europa, pentru programatori și designeri din întreaga țară și din străinătate

15 Mai 2023
272 Vizualizari | 0 Comentarii

Între 12 și 14 mai 2023, Centrul Regional de Afaceri din Timișoara a fost gazda celui mai mare maraton de programare din Sud-Estul Europei, dedicat industriei IT.

Timișoara a devenit timp de 48 de ore centrul de atracție pentru programatori și designeri din întreaga țară și din străinătate, care s-au adunat cu scopul de a dezvolta proiecte software și hardware. Evenimentul a atras specialiști IT, începători și pasionați de programare, roboți, drone și orice altă formă de inovație în domeniul tehnologiei.

Primăria Timișoara a fost partener la una dintre secțiunile de specialitate, CivicDev by Cloudbase Solutions. Participanții pasionați de soluții creative și dornici să se implice în comunitate au avut posibilitatea să se înscrie la această secțiune. Aceștia au avut ocazia să se familiarizeze cu soluții tehnice inovatoare deja implementate de administrația locală din Timișoara și să contribuie cu propriile idei și proiecte pentru dezvoltarea de aplicații și soluții software care să eficientizeze activitatea administrativă. 

Primăria Timișoara a avut ocazia să-și prezinte în premieră comunității de programatori locali arhitectura deschisă dezvoltată de specialiști din Timișoara împreună cu o echipă din cadrul primăriei. Tehnologiile, ideile și soluțiile alese pentru fiecare domeniu sunt prezentate pe pagina: https://hacktm.ro/prizes.

Timișoara a găzduit acest eveniment de nișă deoarece este recunoscută ca unul dintre cele mai dinamice centre de inovare din țară și un hub important pentru industria IT.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006927 (s)