News Flash:

Obiectivul a fost atins

Membrele Lions Diamond Club Timișoara au strâns bani pentru repornirea ceasului floral din oraș

16 Mai 2023
199 Vizualizari | 0 Comentarii

Un număr semnificativ de femei, membri ale Lions Diamond Club Timișoara, au organizat evenimentul "Balul Florilor de Mai" în ultima săptămână. Numeroși oameni de afaceri din oraș au participat la acest eveniment, cu scopul de a aduna fondurile necesare pentru a reporni ceasul floral din centrul Timișoarei. Obiectivul a fost atins, deoarece suma strânsă va fi utilizată pentru achiziționarea mecanismului necesar pentru a reda exactitatea ceasului.

„Proiectul propus de clubul nostru a fost unul de suflet pentru Timișoara, în anul în care este Capitală Culturală Europeană, prin readucerea la viață a unui simbol emblematic al orașului, Ceasul Floral. Donațiile adunate vor fi folosite pentru achiziționarea mecanismului de funcționare. În același timp, clubul va contribui la partea de proiectare a acestui obiectiv, astfel încât, alături de autoritățile locale, să putem susține toate demersurile pentru reabilitarea completă a Ceasului Floral”, a declarat Lions Diamond Club Timișoara.

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, a criticat administrația condusă de Fritz pentru lipsa de implicare în acest proiect.

„Un proiect mai vechi al administrației, impulsionat mereu de către colegul consilier local PNL Simion Moșiu. Un proiect pe care am încercat să-l pun și eu în valoare, doar că nu a fost posibil atâta timp cât acest lucru nu era văzut ca o prioritate de toți cei din actuala administrație. Era nevoie de un proiect îmbunătățit, de un buget aferent și… de voință. Am tot prelungit autorizația de construcție și am bătut la uși, poate, poate găsim o soluție. Așa am povestit cu Ramona Olteanu (n.r. președintele Lions Diamond Club Timișoara) despre acest proiect, iar ea a avut o inițiativă extraordinară. (…) Strângerea de fonduri pentru cumpărarea mecanismului, nu ieftin, la o singură acțiune înseamnă că timișorenii chiar își doresc repornirea ceasului floral și, odată cu el, repornirea Timișoarei. 30 ani de inactivitate a ceasului este mult, dar cu implicare și voință îl putem reda orașului”, a declarat Cosmin Tabără.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006000 (s)