News Flash:

Aproape 900.000 de euro pentru reabilitarea si extinderea Gradinitei nr. 33 din Timisoara

14 Martie 2022
290 Vizualizari | 0 Comentarii
gradinita

La reabilitarea si extinderea Gradinitei nr. 33 de pe strada Olimpiadei 6 se lucreaza din 2021. Viceprimarul Ruben Latcau a mers la fata locului pentru a vedea cum se desfasoara lucrarile. „Prefer sa nu las investitiile orasului sa fie denumiri cu care ma confrunt doar pe hartie”, spune acesta.
 
 
„Am fost in vizita pe PP33. Prefer sa nu las investitiile orasului sa fie denumiri cu care ma confrunt doar pe hartie, ci sa vad cu ochii mei rezultatul muncii si banilor municipiului”, declara Ruben Latcau.

Construita in anii ‘60, cladirea care gazduieste Gradinita cu Program Prelungit nr. 33 din Timisoara a fost propusa spre reabilitare in 2008, cand era trecuta sub jurisdictia Inspectoratului Scolar Judetean Timis (ISJ Timis). Lipsa fondurilor de la acea vreme a facut ca investitia sa fie anulata.

In prezent, se lucreaza la reabilitarea si extinderea corpului de cladire in care peste 100 de prescolari se vor afla in grija personalului gradinitei.

„Lucrarile presupun ignifugarea si pregatirea cladirii pentru conditiile de siguranta impuse de lege, izolarea termica si realizarea unor spatii moderne de care sa se bucure copiii. Acestea vor fi 6 sali de grupa, o bucatarie, o sala de mese, un dormitor si o sala de sport in care vor incapea pana la 50 de copii”, informeaza viceprimarul Timisoarei.

In stadiul cel mai avansat al lucrarilor se afla mansarda. Aici s-au montat parchetul, tavanul fals si caloriferele. Inainte de inceperea interventiei la parte, se lucreaza la finisajele interioare si la circuitul electric de la etaj.

Pentru aceasta investitie, de la bugetul local sunt alocati 4,3 milioane de lei cu tot cu TVA.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007097 (s)