News Flash:

Anvelope, deseuri din constructii si saltele abandonate in Recas. Primaria a fost amendata cu 20.000 de lei

13 Octombrie 2021
331 Vizualizari | 0 Comentarii
deseuri

Primaria Recas va trebui sa plateasca o amenda de 20.000 de lei, dupa ce comisarii Garzii de Mediu Timis au identificat numeroase locatii in care erau abandonate gunoaie. In urma neconformitatilor, acestia au dispus si masuri de salubrizare a zonelor si predarea deseurilor catre societatile autorizate.
In perioada 29 septembrie – 11 octombrie, o echipa de comisari din cadrul GNM Comisariatul Judetean Timis a efectuat un control tematic in Recas pentru verificarea starii de salubrizare. S-au gasit mai multe zone in care erau deseuri abandonate: plastic, anvelope, deseuri din constructii, saltele, deseuri textile.

„In urma neconformitatilor constatate, comisarii GNM CJ Timis au aplicat sanctiune contraventionala, amenda, in valoare de 20.000 lei, conform legislatiei specifice si au dispus masuri de salubrizare a zonelor in care s-au identificat abandonari de deseuri si predarea deseurilor catre societati autorizate”, spun reprezentantii Garzii de Mediu pe Facebook.

Atat abandonarea, cat si eliminarea deseurilor in afara spatiilor autorizate sau incendierea deseurilor de orice fel sunt interzise. Faptasii pot ramane si fara masina din care le arunca.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1430 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006642 (s)