News Flash:

Directia de Sanatate Publica cauta medici, asistenti si studenti voluntari in lupta cu Covid-19

11 Octombrie 2021
454 Vizualizari | 0 Comentarii
test covid

Directia de sanatate Publica Timis este in cautarea medicilor, asistentilor si studentilor specializati in psihologie, sociologie sau informatica care sa fie voluntari in lupta contra Covid-19.
 
Directia de Sanatate Publica este in cautare de medici dentisti, farmacisti, medici rezidenti sau de specialitate, asistenti medicali, dar si studenti la orice ciclu universitar (licenta, master, doctorat) de la Universitatea de Medicina si Farmacie, cei care au terminat la profil informatic sau psihologia si sociologia.

Toti acestia trebuie sa aiba cunostinte de operare a calculatorului (Microsoft Office, Word, Excel), sa aiba cetatenie romana, sa fie apti medical si sa aiba capacitate de exercitiu. Toate acestea pentru „implementarea masurilor pentru combaterea pandemiei cu SARS COV-2”.

Organizarea muncii voluntarilor se face la sediile DSP, iar fiecare voluntar trebuie sa transmita dosare electronice cu unele acte necesare. Inscrierile se fac online. Detalii AICI.

Voluntarii se pot inscrie pana pe 14 octombrie la ora 12. Rezultatele selectiei de dosare se vor afisa pe pagina institutiei pe 15 octombrie la ora 14. Informatii suplimentare pot fi obtinute la numarul de telefon 0256.494.680.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004749 (s)