News Flash:

Lucrari de reciclare „in situ”, finalizate intre Carpinis si Otelec. Urmeaza intre Valcani - frontiera Serbia

12 Octombrie 2021
53 Vizualizari | 0 Comentarii
asfaltare

Sunt gata lucrarile de reciclare „in situ” intre Carpinis si Otelec. Inca mai au loc lucrari pe DN59 B, intre Carpinis si Deta, iar DRDP Timisoara anunta ca incep reparatii pe un alt traseu din Timis.

 
Lucrarile de reciclare „in situ” de pe DN 59B intre Carpinis si Otelec, in afara localitatilor, au fost finalizate, transmite DRDP Timisoara. Si in interiorul celor doua localitati au avut loc lucrari de asfaltare care s-au incheiat la jumatatea lunii septembrie.

Sectia Productie Lucrari Drumuri DRDP Timisoara continua asternerea de covor asfaltic peste suprafata reciclata anterior, intre Uivar si Pustinis, un traseu de aproximativ 6 km. Pe DN 59B intre Carpinis si Deta se desfasoara in continuare mai multe lucrari de reparatii si asfaltare, in interiorul localitatilor din traseu, dar si intre acestea. Asfalt nou au si localitatile Foeni, Uivar, Cenei, drumul dintre Cenei si Carpinis si cel dintre Cenei si Uivar.

Pe drumul de 75 de kilometri se toarna asfalt, iar pe unele portiuni se fac lucrari de reciclare, „in situ”. Metoda „in situ” inseamna refolosirea asfaltului degradat si transformarea lui, prin mai multe procese, in unul adecvat. Prin acest procedeu se pot asfalta si 500-600 de metri pe zi.

Conform reprezentantilor DRDP Timisoara, urmatorul drum national unde se vor face in scurt timp lucrari de reciclare in situ este DN 59F, intre Valcani – Frontiera Serbia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0982 (s) | 22 queries | Mysql time :0.024433 (s)