News Flash:

Madonna este din nou singura si disponibila. De ce s-a despartit diva de iubitul ei cu 25 de ani mai tanar

27 Aprilie 2022
399 Vizualizari | 0 Comentarii
Madonna

Anul 2022 nu este cel mai prosper pentru Madonna, cel putin, nu din punct de vedere sentimental. Desi parea mai fericita ca niciodata, diva si partenerul ei s-au despartit. Ce i-a determinat pe cei doi sa faca acest pas?


Madonna si Ahlamalik Williams nu au mai apucat sa implineasca 4 ani de relatie. Potrivit unor surse din anturajul celor doi, artista si dansatorul nu s-au mai inteles deloc, asa ca au decis sa mearga pe drumuri separate.


Madonna isi canalizeaza intreaga energie asupra proiectelor muzicale viitoare si va continua sa lucreze cu iubitul ei care ii era si dansator. Avand in vedere ca cei doi s-au iubit foarte mult timp, despartirea a fost una amiabila, iar diva va avea in continuare sentimente pentru Ahlamalik.


Madonna era cu 35 de ani mai mare decat iubitul ei, dar aceasta diferenta de varsta nu i-a deranjat pe niciunul dintre ei. Artista l-a cunoscut pe Ahlamalik in 2015 si de abia la finalul lui 2018 au inceput sa formeze un cuplu. Fanii lor au crezut ca despartirea a fost imenenta, avand in vedere ca diva a postat cu cateva zile in urma un mesaj care dadea de inteles ca nu mai rezoneaza deloc cu iubitul ei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006307 (s)