News Flash:

Ion Tiriac si-a pregatit mormantul. Cine are loc de veci chiar langa el

15 Aprilie 2022
418 Vizualizari | 0 Comentarii
Tiriac

Fara doar si poate, unul dintre cei mai importanti afaceristi de la noi. Acesta este nume de referinta in domeniul business si nu numai. Avand in vedere ce a reusit sa construiasca in toti acesti ani, Ion Tiriac poate spune ca a meritat fiecare efort. Afaceristul a stiu mereu sa imbine utilul cu placutul, iar faptul ca acum duce o viata de lux, i se datoreaza in totalitate. Ion Tiriac are 82 de ani si a simtit ca este momentul sa aiba grija despre un aspect important: locul de veci.


Afaceristul si-a cumparat deja locul de veci si nu este deloc unul obisnuit. Un bun prieten de-ai lui Ion Tiriac a vorbit despre mormantul acestuia si a dat cele mai importante detalii. Dorinta lui Tiriac este sa fie inmormantat la cimitirul Bellu, iar pentru loc acolo a scos din buzunar 50.000 de euro. Tiriac a incercat sa-l convinga si pe Nastase sa ii fie alaturi.


”M-a intrebat, candva, Ion Tiriac daca mi-am gasit un loc de veci, daca mi-am aranjat treburile astea de dupa, stiti dumneavoastra! Si eu i-am spus ca nu am asa ceva, un loc de veci. Ca nu m-a preocupat chestiunea asta. A zist ca el si-a cumparat o parcela la Bellu, unde-si ridica un mausoleum ).
Si Tiriac a adaugat pe loc: ”Te invit la mine!” M-am uitat la el si i-am spus doar atat: ”Vin, dar cu conditia sa stau eu deasupra. Ca toata viata ai fost tu deasupra. Acum ar fi momentul sa mai facem schimb!”, a declarat Ilie Nastase in luna februarie pentru playsport.ro. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004695 (s)