News Flash:

Ce avere are presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Multi il numesc comediat, dar nu stiu ce afaceri are

4 Martie 2022
997 Vizualizari | 0 Comentarii
Zelenski

Zelenski a ajuns la putere in 2019, cu promisiunea ca va pune capat razboiului cu separatistii sustinuti de Putin, cei prin care in 2014 Rusia a anexat Crimeea.  Inainte de acest lucru, Volodimir Zelenski a devenit un personaj foarte apreciat in Ucraina jucand intr-o comedie TV, numita „Slujitorul poporului”. Acum, Zelenski a ajuns pe buzele tuturor, mai ales de cand a imbracat haina de erou pentru poporul lui si nu numai. Inainte de a ajunge la conducerea statului, Zelenski s-a asigurat ca isi pune bani deoparte.

Conform ukrinform.net, averea totala a lui Volodimir Zelenski era de aproximativ 28,6 milioane UAH, adica aproape 860.000 de euro. Conform sursei citate, presedintele Ucrainei nu a mai fost implicat in activitati antreprenoriale, dupa ce a castigat alegerile din mai 2019, iar statul ucrainean l-a platit pentru functia suprema cu 208.787 UAH pe luna (6.200 euro)., informeaza fanatik.ro.

„El nu este comediant, nu-l mai numiti asa si terminati sa propagati ideea asta ca un comediant a devenit Presedinte. Nu. El este jurist ca si formare, asta e unu. Doi, el este producator de film si de continut video. El a facut timp de aproape 20 de ani, sau ultimii 10 cel putin, revelioane, filme. El este si regizor, si scenarist, el este si scriitor, el este si actor, da, de comedie. El singur si-a creat compania. El este un manager foarte bun, hai sa nu-l mai numim comediant si sa-l numim Domnul Presedinte. Nu e atat de simplu, el e un barbat sofisticat, cu foarte multa ambitie si este un om cinstit”, declara amanuntit, la acea vreme, Carla’s Dreams.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007949 (s)