Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 13 ore
 43    0

Franţa va trimite un al doilea portelicopter în zona de coastă a Fâşiei Gaza

FranÈ›a va trimite un al doilea portelicoper în zona de coastă a FâÈ™iei Gaza pentru a asigura asistență medicală persoanelor afectate de bombardamentele din această zonă asediată, conform informaÈ›iilor furnizate de agenÈ›ia Reuters.

Parisul a deja trimis portavionul „Tonnerre” în estul Mării Mediterane, descriind această miÈ™care drept o misiune de sprijin pentru spitalele din Gaza. Egiptul a început să primească, săptămâna aceasta, un număr limitat de răniÈ›i care traversează frontiera din Gaza.

Cu toate acestea, nu este clar care va fi exact rolul navelor în regiune, deoarece acestea sunt prea mici pentru a funcÈ›iona ca spitale de campanie pentru numărul mare de răniÈ›i care sosesc din Gaza.

Ministrul francez al Apărării, Sebastien Lecornu, a declarat că portelicoperul Dixmude se îndreaptă către FâÈ™ia Gaza È™i este echipat pentru a fi transformat într-o navă-spital.

O sursă din armata franceză a explicat că „Tonnerre”, care dispune de aproximativ 60 de paturi È™i două săli de operaÈ›ie, ar putea fi folosit doar temporar È™i ca sprijin pentru un spital mai mare de pe uscat.


 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu