Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 5 ore
 31    0

Amanta lui Pique, rasfat de milioane pe banii fotbalistului. Apropiatii sunt de parere ca Gerard va ajunge la sapa de lemn in ritmul acesta

Pique

Shakira isi doreste un nou inceput departe de cel care i-a fost partener in ultimii 12 ani. Artista nu mai vrea sa auda de Piqué, mai ales dupa ce s-a zvonit ca motivul separarii lor a fost infidelitatea fotbalistului. Shak si-a fpcut bagajele si a parasit cuibusorul de nebunii zilele trecute. Artista nu doar ca s-a mutat din Spania, ci s-a mutat direct din Europa. Shakira a ales sa locuiasca la Miami, intr-o vila de 16 milioane de euro. Acum, fiind la mai bine de 7.000 de kilometri departare de fostul ei iubit, artista spera sa isi gaseasca linistea de care avea nevoie. 

Shakira si Gerard au impreuna doi baieti superbi, pe Sasha si pe Milan, iar artista s-a mutat in Spania pentru ca iubitul ei joaca la Barcelona si la echipa nationala. 

Povestea lor de iubire a inceput in urma cu mai bine de un deceniu. Shakira a povestit intr-o emisiune TV ca un alt fotbalist a fost cel care le-a facut ”lipeala”. Cesc Fabregas a insistat sa se intalneasca si a fost dragoste la prima vedere. Apoi s-au intalnit din nou, la filmarile pentru ”Waka Waka”, imnul Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud. 

Acum, Pique si-a gasit fericirea in bratele unei tinere de 20 de ani. Acesta stie cum sa o tina aproape si nu se uita deloc la banii pe care ii sparge pentru mofturile blondinei.

„In legatura cu petrecerile lui Pique, sa vedem, de 12 ani il urmaresc si este extrem de cunoscut in Barcelona, petrecerile pe care le face…insa am fost informat ca in ultimul timp este complet defazat, cheltuieste extrem de multi bani la petreceri cu coechipierul sau Riqui Puig. Cheltuieste cantitati indecente de bani la cluburi si restaurante pana in zori!

Din informatiile mele, suma pe care o cheltuieste Pique intr-o noapte de petrecere difera in functie de zi, insa minimum este de 2.000 de euro, de la 2.000 de euro in sus pe zi. Insa astfel de sume sunt nesemnificative pentru Pique”, a declarat Jordi Martin, paparazzi pentru televiziunea Telecinco.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu