Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

Ce s-a ales de Hannelore, iubita lui Bogdan de la „Insula Iubirii”

Hannelore

Hannelore si Bogdan Ionescu, actuala ispita masculina la Insula Iubirii, au fost unii dintre cei mai controversati concurenti din sezonul 4. Desi la scurta vreme dupa participarea lor in show au facut nunta, nu a durat prea mult si au divortat. La acea vreme, el o acuza pe ea de infidelitate.

Hannelore, fosta concurenta de la Insula Iubirii 4, a incercat si ea un nou look. La un moment dat, aceasta s-a facut bruneta, luandu-si toti urmaritorii din mediul online prin surprindere. Desi a primit aprecieri, dupa o perioada s-a intors la nuanta cu care i-a obisnuit, cea de blond, pe care o avea si in emisiunea de la Antena 1. In schimb, are parul mai scurt acum.

Dar nu asta e cea mai importanta schimbare din viata lui Hannelore, ci aceea de pe plan sentimental. Dupa despartirea de Bogdan Ionescu, fosta concurenta de la Insula Iubirii iubeste din nou. In urma cu mai bine de un an, ea le-a dezvaluit internautilor ca se iubeste cu un alt barbat. Conform WOWbiz.ro, noul ei partener se numeste Claudiu Darabut si e fost politist. Acesta are o fiica cu fosta lui sotie, iar femeia a murit intr-un accident, in 2017.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu