Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

17 Mai 2024
 53    0

Nu multa lume stie ca Adrian Mutu nu este singur la parinti. Cum arata si cu ce se ocupa sora Briliantului

Adi Mutu

Adrian Mutu poate fi considerat simbolul fotbalului in Romania. Acesta are o cariera impresionanta, ajungand de la fotbalist, la antrenor al Rapidului. Acesta a avut parte, de-a lungul anilor, de sustinerea familiei sale extrem de iubitoare.

Adrian Mutu are o sora care prefera sa stea departe de lumina reflectoarelor. Aceasta, pe numele sau actual, Vasilica Laura Cordun, nu si-a expus public viata si a stat departe de celebritatea fratelui sau. Nici macar pe retelele de socializare ea nu foloseste numele „Mutu', pastrandu-l pe cel al fostului sot, Cordun.


In ceea ce priveste cariera, Laura are o afacere extrem de profitabila cu prajituri. Ea a debutat in acest domeniu la inceputul pandemiei, iar de atunci are un real succes. Printre produsele pe care le vinde se numara mousse-uri de fructe, care se vand la pretul de 90 lei/kg, in timp ce prajiturile fara fructe ajung la 80 lei kilogramul. 

In viata sa sentimentala, ea este divortata, dar traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un antrenor de inot, pe nume Daniel. Ei sunt impreuna de aproximativ trei ani.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu