Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 51    0

Timisoara, in topul celor mai silitoare municipii la Recensamant. Fritz indeamna cetatenii sa se autorecenzeze

recensamant

Timisoara se numara printre municipiile cu cele mai multe chestionare completate deja. Pana in prezent, 81.000 de timisoreni s-au autorecenzat. Primarul ii indeamna pe cetateni la autorecenzare: „Indiferent ce alte pacate aveti, va rog sa va autorecenzati, primiti o zi libera!".
 
Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, este de parere ca pentru Romania va fi o surpriza trista acest recensamant deoarece populatia a scazut.

Recensamantul este o obligatie legala, afirma edilul orasului. Daca nu ne auto-recenzam pana la jumatatea acestei luni, vom primi acasa vizita unui recenzor.


Noi scumpiri - Alimentele pentru care romanii vor plati mai mult
Pana acum, 81.000 de timisoreni s-au autorecenzat, ceea ce inseamna 30% din populatia pe care Institutul National de Statistica o acorda orasului nostru. Timisoara se afla in Top 3 municipii la capitolul autorecenzare.

„Desi stim bine ca Timisoara si zona metropolitana sunt in crestere, e absolut crucial sa obtinem cifre cat de bune, realiste si mari posibil, sa nu ne trezim ca pe hartie pierdem o mare parte din populatie. Nu este legat de niciun sistem la Finante, Politie sau Evidenta Populatiei. Indiferent ce alte pacate aveti, va rog sa va autorecenzati, primiti o zi libera”, le-a transmis Dominic Fritz timisorenilor.

Va reamintim, 15 mai este ultima zi in care se mai poate face autorecenzarea on-line sau asistata. Cetatenii angajati care se autorecenzeaza primesc o zi libera, platita. Cine refuza sa participe la Recensamant sau ofera date eronate poate fi amendat.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu