Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 8 ore
 50    0

Detaliul pe care nu multa lume il stie despre Dani Otil. De ce are matinalul doar carti in limba rusa la el in biblioteca

Dani Otil

Surprinzator sau nu, pe baza contextului actual in care Rusia ataca Ucraina fara mila, Dani Otil a facut un anunt in direct. Matinalul a recunoscut ca majoritatea cartilor lui sunt in limba rusa si, oricat de ciudat ar suna pentru unii, totul are si o explicatie.

Dani Otil nu se mai ascunde. In ciuda faptului ca s-ar putea sa atraga multe antipatii, colegul lui Razvan a recunoscut ca in casa lui se gasesc multe carti in limba rusa. Nimic nu este intamplator, iar asta s-a datoreaza faptului ca parintii lui provin din timpurile in care limba rusa era studiata in scoli. Mai mult, pentru a-i linisti pe toti, Dani a mai precizat un detaliu important despre tatal lui. Acesta a fost profesor de limba romana si de limba rusa si se pare ca de aici se trage numarul imens de carti in limba rusa.

„Eu acum m-am gandit: biblioteca parintilor mei, aceeasi dintotdeauna, ca ei sunt conservatori din fire, contine in proportie de 90 la suta carti in limba rusa. Tata a fost profesor de romana-rusa.

Dar a fost si bibliotecar la Metalurgie si avea carti numai in rusa. Cu toate acestea, tata nu m-a invatat niciodata o boaba de rusa, ca a zis ca nu o sa imi foloseasca, dar abia astept acum sa il sun sa ii spun si eu cateva cuvinte in rusa.

Fac 42 de ani si s-ar putea sa imi foloseasca (n.red. limba), daca vin spionii, am cartile facute”, a zis Dani Otil in editia de azi a emisiunii Neatza cu Razvan si Dani.


 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu