Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 67    0

Ce nu au voie sa ia la ei concurentii din „Survivor”. Anul acesta, regulile sunt mai dure ca niciodata”

Survivor

Concurentii de anul acesta de la „Survivor” s-au imbarcat deja si au pornit spre aventura vietii lor. Cei 24 de de luptatori sunt mai pregatiti ca niciodata sa dea tot ce au mai bun pentru a pune mana pe marele premiu in valoare de 100.000 de euro. Conditiile nu vor fi deloc unele prietenoase, iar competitia va fi mult mai dura ca in anii precedenti. Poate, una dintre cele mai grele provocari, pentru toti, este cea legata de lipsa confortului de acasa. Atat „Faimosii”, cat si „Razboincii” s-au supus unui set de reguli foarte dur. 

O emisiune precum Survivor nu este deloc de neglijat, iar cei din Kanal D stiu foarte bine asta, doar ca lucrurile se pot schimba de la o secunda la alta. Daca pana acum Kanal D era recunoscut datorita Survivor, in viitor lucrurile vor sta diferit, caci show-ul s-a mutat deja pe PRO TV. Ambele echipe, atat cea a Faimosilor, cat si cea a Razboinicilor au fost confirmate. Ceea ce nu multa lume stie este faptul ca, anul acesta, regulile sunt mai dure ca niciodata.

Conform celor de la ciao.ro, fiecare concurent are dreptul sa–si ia 3 tricouri simple, acelasi model, fara logo-uri vizibile, branduri. Culorile interzise sunt gri, albastru, negru sau alte culori tipatoare, neon.

Pe lista cu imbracaminte se mai regasesc 10 seturi de lenjerie intima identice, 10 perechi de sosete uni, la fel, 3 seturi de bikini si 3 maiouri sau bustiere simple pentru sport, si acestea sa nu aiba vreun logo sau nume de brand inscriptionat.

Pentru noptile reci, concurentii au voie sa–si puna in bagaj 3 perechi de pantaloni lungi, identice, la fel si 3 bluze de trening sau hanorace. La capitolul incaltaminte, concurentii au voie sa–si ia o singura pereche de adidasi negri. De asemenea, Faimosii si Razboinicii mai au voie sa–si ia 3 combinatii de outfit diferite, de petrecere, acestea sa fie smart casual.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu