Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 5 ore
 43    0

Loredana Groza are de gand sa plece in Italia dupa Nick Casciaro. Ce planuri are artista cu italianul de la „X Factor”

Loredana Groza

Loredana si Nick Casciaro au fost cel mai reusit grup mentor-concurent de anul acesta de la „X Factor”. Lori si-a facut treaba asa cum stie ea mai bine si s-a tinut de cuvant. Diva i-a promis lui Nick ca finala „X Factor” va fi a lui si asa a fost. Nick a cucerit instant publicul de la noi. Ramas in tara dupa marea competitie, italianul deja a inceput sa fie solicitat la diferite evenimente private.

Nick Casciaro si Loredana au mers in weekend la munte, acolo unde au fost invitati sa cante la o petrecere privata. Cei doi rezoneaza foarte bine pe partea artistica, asa ca momentul a fost unul de neuitat pentru cei prezenti acolo. Inainte de a urca pe scena, Lori i-a aratat lui Nick toate peisaje, au mers pe partie si s-au distrat plimbandu-se cu telecabina.

Nick Casciaro, cel care a cucerit inimile doamnelor si domnisoarelor din prima, a demonstrat ca are mai multe de aratat, nu doar un corp frumos. Loredana si Nick Casciaro au creat un moment de senzatie pe scena Finalei X Factor 2021. Finalistul si mentorul au dansat ca in filmul „Dirty Dancing” si au cantat piesa „The Time of My Life”. Chiar daca intre cei doi s-a vazut o ”chimie” speciala, relatia celor doi este doar de prietenie.

Am avut primul concert dupa „X Factor”. A fost minunat! Ne-am conectat cu publicul. Va multumim pentru toata sustinerea. Nick este extrem de fericit. Nu stie cum sa raspunda la toate mesajele. In curand vom merge in Italia pentru a inregistra ceva. In ianuarie pregatim lucruri noi.”, a declarat Loredana Groza pentru Antena 3. 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu