Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 54    0

Theo Rose nu mai vrea sa plece de la PRO TV. Ce este in stare sa faca pentru a ramane prezentatoare la „SuperStar”

Theo Rose

SuperStar Romania debuta in urma cu peste doua luni, cand Smiley, Raluka, Carla's Dreams si Marius Moga se asezau la masa juriului pentru a cauta urmatorul om special cu potential de superstar. Sute de concurenti au aparut in fata lor si au dat tot ce au avut mai bun. Peste 110 au primit tichetul auriu si au trecut de etapa auditiilor. Fiecare noua etapa a crescut dificultatea provocarii, iar numarul celor calificati a scazut.

Theo Rose se afla la carma emisiunii de la PRO TV de la jumatatea lunii noiembrie. Artista are darul de a face fiecare piesa pe care o lanseaza hit. In plus, a fost o prezenta tonica in fiecare dimineata la Gasca Vorbeste Lumea pe parcursul verii. De aceasta data ii va incuraja pe concurenti, le va oferi din energia sa si va afla cum se simt acestia in timpul jurizarilor.

Incantata de aceasta noua provocare, Theo Rose declara:

"O mare provocare… niste emotii cum n-am avut niciodata cantand. N-am dormit nopti intregi inainte, gandindu-ma la ce m-am inhamat, ce mare responsabilitate am. Acum, dupa ce m-am plans, va spun si ca e una dintre cele mai frumoase experiente pe care le-am trait vreodata, ca imi traiesc visul in prime-time la TV, ca inteleg atat de bine concurentii, tocmai pentru ca am fost de nenumarate ori in pielea lor si e o bucurie sa le pot fi alaturi si sa retraiesc tot soiul de emotii".

Theo Rose a recunoscut pentru playtech.ro ca ar accepta sa ramana prezentatoarea emisiunii chiar daca nu i se ofera bani.

„Asta a fost cel mai nebun an din viata mea. Mi se pare extraordinar ca se intampla asa de repede lucrurile. Maine seara e finala SuperStar, concurentii vor avea mult de cantat. O sa avem si invitati surpriza. Sunt curioasa care sunt preferintele romanilor in momentul asta. Premiul cel mare conteaza enorm de tare. Sunt foarte trista ca se termina, o sa le cer sezonul urmator sa ma ia de la inceput, din auditii. Ma duc fara bani.”, a mai zis ea.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu