Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 77    0

Gigi Becali reactioneaza dupa ce a aflat ca Patriarhul Daniel s-a vaccinat. „Un act de lepădare de credinta”

Becali

Patriarhul Daniel a anuntat ca s-a vaccinat impotriva COVID-19. Informatia a fost confirmata si de purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu.
 
 
Patriarhul Daniel a fost intrebat miercuri, 24 noiembrie, in Parlament, unde a asistat la sedinta solemna dedicata Zilei Nationale a Romaniei, daca s-a vaccinat. „Sigur, ne-am vaccinat, gata!”, a raspuns Patriarhul Daniel, care insa nu a vrut sa mentioneze si ce ser a folosit.

Informatia a fost confirmata la scurt timp si de purtatorul de cuvant al patriarhiei, Vasile Banescu.

Gigi Becali nu crede in realitatea anuntului facut recent de Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, conform caruia s-ar fi vaccinat.
 
“Anuntul patriarhului cum ca s-ar fi vaccinat m-a surprins! Recunosc acest lucru! Si m-a surprins fiindca vaccinarea e un act de lepadare de credinta! De aceea nu cred ca patriarhul s-a vaccinat!”, a declarat Gigi Becali pentru impact.ro.


Gigi Becali s-a grabit sa adauge ca nu e vorba despre nicio judecata la adresa inaltei fete bisericesti, in fapt liderul spiritual a milioane de crestini ortodocsi romani:

“Nu-l judec eu pe patriarh! Sa nu creada nimeni asa ceva, fiindca nu asta spun eu!. Gigi Becali e prea mic pentru asa ceva, in comparatie cu patriarhul. Nu sunt in masura sa judec actele patriarhului. Dar Gigi Becali sustine ca patriarhul stie el insusi si chiar mai bine decat mine ca a te vaccina e un act de lepadare. De aceea nu cred in anuntul patriarhului!”.

“De ce spun ca nu cred ca patriarhul nu s-a vaccinat? Din modul in care a vorbit cu presa. Am vazut cu totii ca nu a dorit sa spuna prea multe despre asta, ba la final a spus chiar gata. Adica, voi cei din presa, lasati-ma! V-am spus asta ca sa cap de voi si de povestea asta!”, a adaugat acelasi Gigi Becali, care a reiterat decizia sa ferma de a nu se vaccina.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu