Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 58    0

Dana Budeanu, replici dure la adresa jurnalistilor de la Recorder. ”Un reportaj cu doi, trei fatalai”

Dana Budeanu

Jurnalistii de la Recorder au dat lovitura cu cel mai recent material al lor. Recorder a luat in vizor Biserica Romana si au filmat cu camera ascunsa mafia din spatele hainelor preotesti, iar videoclipul lor a ajuns viral intr-un timp foarte scurt. Materialul a ajuns si la Dana Budeanu si, asa cum era de asteptat, creatoarea de moda a avut si cateva cuvinte de spus la adresa jurnalistilor.

Dana Budeanu este una dintre cele mai vocale vedete de la noi. Creatoarea de moda nu s-a putut abtine si a simtit nevoie sa publice un mesaj pe Instagram pentru toti cei care o urmaresc. Dana a subliniat mereu faptul ca oamenii inteligenti au mereu capacitatea de a filtra o informatie corecta de o manipulare. De data asta, Danu nu este deloc de acord cu materialul realizat de Recorder si este de parere ca este un reportaj facut pe genunchi care nu reflecta realitatea.

Doamna Budeanu a vrut inca o data sa isi manifeste frustrarea in online, asa ca a postat un mesaj pentru toti cei care ii sunt fani. ”Trebuia sa-l luati si voi pe Jude Law, serial frumos. Nu un nimic de reportaj cu doi, trei fatalai. ”Young pope” a avut buget de 50 de milioane si tot n-a reusit.” Cel mai probabil, Dana Budeanu s-a revoltat pentru ca la finalul reportajului cu situatia medicala din Romania a aparut si vocea ei. Dana este o mare sustinatoare impotriva vaccinarii, iar la finalul videoclipului, vocea ei este folosita fix pentru a arata ca din cauza unor fake news ca cele de promovate de ea s-a ajuns in starea in care sunt acum toate spitalele.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu