Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 78    0

Andra Maruta, pusa la zid de internauti. ”Refuz sa cred ca le dati asa ceva copiilor”

Familia Maruta

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca majoritatea vedetelor imbina utilul cu placutul. Mai exact, pe langa activitatea de baza, acestia castiga sume frumoase din reclame si din plasarea de produse in online. Un astfel de exemplu este si familia Maruta care, de data asta, nu s-a multumit cu putin, ci i-a inclus si pe cei mici in reclamele lor. De aici si pana la un intreg scandal in online a mai fost un singur pas. 

Andra si Catalin Maruta si-au construit de-a lungul timpului o imagine care acum vinde foarte bine. Cei doi au un capital de imagine urias si nu este de mirare ca brandurile se bat pentru a obtine contracte cu ei. Cei care ii urmaresc de mult timp stiu ca Andra si cei mici fac reclame de ceva timp si unele chiar foarte profitabile. Eva si David au avut si ei propriile lor reclame la un mare lant de magazine de la noi si atunci, ca si acum, situatia a degenerat si in online au aparut sute de reactii negative.

Acum, familia Maruta a ales sa promoveze un produs ieftin si la indemana oricui, o varianta rapida si sigura de desert. Pe cat de convingatori credea ca sunt, Maruta si familia lui nu a facut decat sa porneasca un nou scandal. ”Momentele in care ne privim in ochi, radem si gatim impreuna. Sa ni le aducem aminte mereu si sa nu uitam ca asta e cel mai frumos mod de a ne bucura de familie! (…) Hai, lasati gadgeturile deoparte si sa facem niste tarte!”, a scris Andra in dreptul imaginilor.

Fanii s-au activat imediat si au inceput sa umple casuta cu mesaje in care ii trag la raspundere pe Andra si pe Catalin si ii acuza ca nu ar trebui sa ofere niciodata astfel de preparate copiilor. 

”Eu nu cred ca dati asa ceva copiilor! Un orez / Gris cu lapte direct din ferma nu se compara cu acest preparat plin de E-uri / Chimicale… Nu va mai pretati la asemenea reclame nocive, in SPECIAL pentru copii! Pacat ca va apreciam ca artist si mama!!!”/

Pentru reclama faceti tot scenariul acesta? Mananca copiii vostri asa ceva???!! Cred ca e suficient sa va ocupati de job urile voastre, ca o faceti bine / Chimicale, e-uri , refuz sa cred ca faceti reclama la asa ceva. La valoarea ta… chiar nu ma asteptam!”, au fost cateva dintre reactiile negative ale internautilor.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu