Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 4 ore
 32    0

Cate kilograme a slabit Lorelei Bratu in Asia Express? ”Nu m-am intors chiar o silfida de acolo”

Lorelei Bratu

Lorelei Bratu este un model pentru toate tinerele de astazi care incearca zeci de diete doar pentru ca asta este la moda sau doar pentru ca se simt respinse de societate. Dupa un drum deloc usor, Lorelei a invatat sa isi iubeasca corpul si sa fie mandra de ceea ce a realizat, asa ca a decis sa devina model plus size si sa nu se mai ascunda de privirile altora. 

Lorelei Bratu si coechipierul ei, Zarug formeaza una dintre cele mai siropoase echipe de pe Drumul Imparatilor de la Asia Express. Daca Zarug a mai interactionat cu lumea televiziunii si stia ce presupune asta, Lorelei a fost mult mai activa in online, asa ca participarea la Asia Express a fost o adevarata provocare pentru ea. Lorelei este un model plus size si si-a asumat faptul ca asa va arata mereu, iar cei din jurul ei ar trebui sa se obisnuiasca cu asta.

Fara doar si poate, Asia Express este o competitie care lasa amprente puternice asupra concurentilor, indiferent de forma in care o face. In timp ce unii au ramas cu ”sechele” legate de indeplinitul misiunilor, altii s-au intors cu cateva kilograme in minus acasa. Printre ei se numara si Lorelei care a vorbit deschis despre acest subiect cu cei de la Viva. ”Asia Express e o dementa de calatorie. Am facut lucruri pe care n-as fi crezut vreodata ca le voi face pe lumea asta si am trait in cateva saptamani cat altii in ani de zile. Cel mai greu pentru mine a fost rucsacul. Cred ca am slabit vreo 2-3 kilograme, dar nu m-am intors chiar o silfida de acolo. Treaba asta cu slabitul nu se afla printre obiectivele mele.”

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu