Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

Stefan Banica a scapat porumbelul in timpul emisiunii. Cine poate fi marele castigator X Factor?

Stefan Banica

Sezonul nou X Factor si-a deschis portile pentru toate talentele, dar asta nu inseamna ca le este usor sa ii convinga pe jurati ca merita un loc in echipele lor. Seara trecuta, Stefan Banica a fost luat de val si a spus cine ar putea castiga concursul. In timp ce unii spun ca este o simpla supozitie, fanii X Factor cred ca totul este posibil, mai ales ca Stefan miroase imediat talentele.

Delia, Loredana, Florin Ristei si Stefan Banica au pornit din nou in cautare de talente pentru noul sezon X Factor. Pe scena au urcat mii de concurenti, unul mai talentat decat altul, dar unul singur poate fi castigatorul marelui premiu. Atunci cand cineva canta bine, aproape de perfectiune, juratii nu se feresc deloc sa faca supozitii si asta s-a intamplat si seara trecuta, cand Stefan Banica a fost entuziasmat ca a gasit castigatorul de anul acesta. 

”Esti o surpriza extrem de placuta! Esti un potential X Factor si sunt extrem de entuziasmat pentru ca tu reprezinti o generatie, iar eu, ca mentor mi-as dori ca generatia ta sa fie reprezentata de cineva ca tine: un tip care a stiut sa isi aleaga o piesa, care a reusit sa transmita, care a folosit toate nuantele pe care le are in glas”, a spus juratul.

Anul acesta s-au schimbat din nou categoriile de concurenti care vor fi antrenate de cei patru jurati. Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete, Delia va lucra cu Grupurile, Loredana va fi mentor pentru grupul Mixt, iar Stefan Banica trebuie sa aiba grija de grupa formata doar din baieti.


 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu