Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 48    0

Viviana Sposub si George Sposub s-au casatorit in secret? ”Stii ca te iubesc, Viviana Sposub Burcea!”

Viviana George

Viviana Sposub si George Burcea traiesc o relatie frumoasa si, chiar daca de multe ori s-a spus ca intre cei doi lucrurile nu mai sunt la fel de roz ca la inceput, fosta prezentatoare de la meteo si fostul sot al Andreei Balan demonstreaza contrariul. Mai mult decat atat, se pare ca cei doi s-au dat de gol si s-ar fi casatorit in secret.

Viviana Sposub si George Burcea au scapat porumbelul in online. Viviana a acceptat provocarea vietii ei si a renuntat la PRO TV pentru a participa la cel mai urmarit show de fashion de la noi din tara, Bravo, ai stil! Viviana a venit in locul Olgai Verbitchi care a fost eliminata de producatori din cauza ca nu respecta regulamentul. Iubita lui George Burcea nu a fost deloc primita de colegele ei asa cum se astepta, mai ales ca a intrat deja cu avantajele obtinute de Olga, dar nu numai. Viviana a trebuit sa dea nas in nas in competitie cu una dintre fostele ei prietene, Ruxi. Cele doua nu se suporta deloc si se pare ca marul discordiei ar fi chiar Ionut Rusu, cel care i-a fost iubit Vivianei si prieten lui Ruxi.

Cele doua rivale au spus in direct motivul pentru care nu se au acum la suflet si spera ca pe viitor sa nu mai fie puse in situatii comune. De cand a intrat Viviana in concurs, aceasta a stiut cum sa isi joace bine cartile, iar cei care odata erau de partea lui Ruxi, au inceput deja sa arunce cu rautati catre ea. In timp ce lui Ruxi ii scad fanii, Viviana este pe cai mari. Unul dintre cei mai aprigi sustinator ai acesteia este chiar partenerul ei de viata, George Burcea. Actorul isi indeamna mereu urmaritorii sa o voteze pe iubita lui, iar cele mai recente story-urile au dat de inteles ca cei doi si-au dus deja relatia la nivelul urmator. 

Spune-le sa ma voteze!”, i-a zis Viviana Sposub partenerului ei, pe Story.

”La ce numar, iubita mea? Deci, votati Viviana Sposub aka sotia mea la 10”, a zis repede actorul.
”Stii ca o sa postez asta!?”, a mai zis concurenta de la Bravo, ai stil.

”Posteaza, iubita mea! Stii ca te iubesc! Indicativ 10 la 1206, Viviana Sposub-Burcea!", a zis la final, George Burcea.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu