Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 52    0

Codin Maticiuc, scandal la unul dintre cele mai mari festivaluri de la noi. ”Sunt gata sa merg la puscarie”

Codin Maticiuc

Weekendul acesta a fost weekendul festivalurilor. Mii de tineri s-au distrat pe muzica celor mai indragiti artisti de la noi, dar si din afara. Pentru cateva zile, festivalierii au uitat de Covid si au petrecut pana la rasaritul soarelui. Pe lista s-a inscris si Codin Maticiuc, printul de pe Dorobanti care nu rateaza nicio petrecere. Codin s-a dus sa isi promoveze initiativa de a crea spitale publice din bani privati, dar pentru el petrecerea a fost la un pas de a se incheia la inchisoare.

Codin Maticiuc a tinut neaparat sa le povesteasca fanilor din online cum a decurs pentru el unul dintre cele mai asteptate festivaluri de la noi. Acesta s-a distrat pana in zori si, chiar daca are un copil cu iubita lui, asta nu l-a impiedicat sa curteze si alte domnisoare dornice de a sta la bratul milionarului. Pe cat de promitatoare se arata seara, pe atat de rau s-a incheiat. Codin a scris pe Facebook destul de detaliat cum a fost la un pas sa ajunga la inchisoare din cauza unei mici altercatii.

”Aseara, plecam cu doua fete. Cineva a jignit-o pe una dintre ele. Rau. M-am intors si l-am vazut pe jegos. Un grasut penibil si frustrat pe care (recunosc) l-am jignit si eu inapoi. I-am spus ceva de genul ca il bat ca la concurs. Vocifera si el ceva, nu foarte convins iar fetele mele ma trageau inapoi. Deodata, total din neant, un bombardier in hanorac a incercat sa ma loveasca printre ele. Cumva m-am ferit si mainile fetelor care ma impingeau pe strada l-au mai blocat si ele si n-a reusit sa ma atinga. Il bate fratele vostru asa mic cum e. De ce? Am mai facut la circa 2, la mine la Bucuresti si au lucrat cu infractorii. Incredere zero. Plus ca nici nu prea exista lege ca pana la urma doar a incercat sa ma loveasca. Cred ca nici amenda nu-si ia. Mai bine-l amendez eu. Il urechez singur la el in cartier. Chiar la el la bloc. E normal si legal? Nu e”, a scris acesta.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu