Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 1 ora
 29    0

Inca o localitate din Timis cu restrictii anti-Covid. Masurile adoptate de CJSU

covid

Inca o localitate cu restrictii impotriva raspandirii SARS-COV-2 in judetul Timis. Este vorba de Denta, pentru care autoritatile judetene au dispus masuri suplimentare, dupa ce rata in localitate se aproprie de 3/mia de locuitori.
 
 
Joi, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a hotarat masuri suplimentare anti-Covid pentru localitatea Denta in urma cresterii ratei de infectare. In aceeasi situatie se afla si localitatea Gavojdia, care este sub restrictii de marti.

„Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, convocat de prefectul Zoltan Nemeth, astazi (joi – n.r.), in sedinta online, a aprobat o hotarare in baza careia s-au actualizat anexele cuprinzand incidenta de la nivelul unitatilor administrativ-teritoriale din judetul Timis, anexe intocmite pe baza ratei de infectare pe ultimele 14 zile, in baza careia sunt stabilite restrictiile conform HG 826/2021. In cadrul sedintei de astazi, UAT Denta a fost introdusa pe anexele cu restrictii, fiind introdusa pe anexa 4, anexa cuprinzand localitatile unde rata de infectie este mai mare de 2/1.000 de locuitori, dar mai mica sau egala cu 3/1000 de locuitori. Pe aceasta anexa de mai afla, la ora actuala UAT Gavojdia”, transmite Prefectura Timis joi.

Masurile adoptate de CJSU pentru Denta se vor aplica incepand de vineri, 27 august.

In restul UAT-urilor din judetul Timis se aplica in continuare masurile generale din HG 826/2021.

Masurile suplimentare anti-Covid aplicate

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu