Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 22 ore
 43    0

Mario Fresh si Alexia Eram, adevarul despre relatia lor. Mai sunt sau nu cei doi impreuna?

alexia mario

Cuplul Mario Fresh si Alexia Eram isi tin fanii ca pe jar. Cei doi nu s-au mai afisat de ceva timp impreuna, iar urmaritorii lor cred ca deja au pus capat relatiei.

Mario si Alexia obisnuiau sa se afiseze peste tot impreuna. Fiica Andreei Esca s-a intors de mai bine de un an in tara, a avut multe proiecte si a reusit sa isi cumpere si primul apartament. Desi multi se asteptau ca cei doi indragostiti sa se mute impreuna, realitatea a fost alta. Fiecare sta la casa lui, iar dupa sirul de vloguri pe care l-au facut impreuna, cei doi nu s-au mai afisat impreuna.

De ce cred fanii ca cei doi s-au despartit? Ultimele lor poze impreuna sunt postate acum mai bine de o luna, iar fiecare dintre ei calatoreste in parti diferite. In timp ce Mario s-a distrat la malul marii alaturi de prietenii lui, Alexia este in Grecia alaturi de prietenele ei. Fanii au observat separarea si l-au intrebat pe Mario de ce nu este alaturi de iubita lui. Artistul nu a stat prea mult pe ganduri si le-a spus fanilor curiosi ca nu a mers cu iubita lui pentru ca nu ii place Grecia.

Cei doi nu au declarat nimic oficial cu privire la o posibila despartire. Acum ceva timp, invitat in cadrul unei emisiuni, Mario Fresh a declarat ca lucrurile merg foarte bine intre el si iubita lui. ”Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu