News Flash:

Alexadra Bodi risca sa isi piarda fetita. „Regina TikTok-ului” a fost denuntata la Protectia Copilului

15 Aprilie 2022
561 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra Bodi

Aproape ca nu este persoana careia sa nu ii fi aparut, macar o data pe TikTok, un videoclip de la Alexandra Bodi. Femeia este cunoscuta in spatiul online pentru replicile amuzante pe care le foloseste, dar unele dintre ele sunt si foarte vulgare. Viralitatea ei a venit la pachet cu un pret pe care este pe punctul de a-l plati scump: pierderea fetitei sale.

Nu este videoclip de la Alexandra Bodi care sa nu faca inconjurul internetului. Femeia se filmeaza in diverse ipostaze, dar, asa cum deja au observat multi, nu are niciun filtru atunci cand vorbeste. Distractia e distractie, doar ca, de data asta, pe fir a intrat chiar Gabriela Firea. Acesteia i s-a parut total deplasat vocabularul pe care il foloseste femeia, mai ales ca in preajma ei se afla minori. Astfel, Protectia Copilului a initiat o ancheta care va stabili daca fetita continua sau nu sa se afle in custodia Alexandrei Bodi.

„Ministrul Gabriela Firea a solicitat Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie o ancheta in urma imaginilor aparute in spatiul public in care o femeie foloseste un limbaj suburban in timpul unei discutii online la care a asistat si un copil. In acest caz, Ministerul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse, prin ANPDCA, va solicita Politiei identificarea persoanei in cauza, iar reprezentantii DGASPC din judetul unde aceasta are domiciliul vor declansa o evaluare pentru a se lua masurile necesare in acest caz.”, a declarat George Ciubotaru, pentru Click.ro


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004695 (s)