News Flash:

Adela Popescu si Radu Valcan, agresati in trafic. „A venit o doamna si... ” Reactia prezentatorului a fost una neasteptata

15 Aprilie 2022
488 Vizualizari | 0 Comentarii
Radu

Radu Valcan este vazut foarte rar in ipostaze in care sa fie nervos. Ei bine, mereu exista cate o exceptie, iar prezentatorul de la „Insula Iubirii” le-a aratat tuturor azi ca poate fi si rau, daca este nevoie. 

Radu Valcan pare ca nu s-a obisnuit nici pana in ziua de azi cu traficul din Bucuresti. Sotul Adelei Popescu a avut parte de o intamplare tragi-comica in timp ce era participant la trafic. Aceasta a coborat din masina sa isi rasfete sotia cu o cafea, cand o doamna agitata a reusit sa ii strice buna dispozitie.

''Am început ziua cu o chestie super funny, m-am oprit la cafenea să iau două cafele, una pentru mine, și una pentru scumpa mea soție, și la un moment dat am ieșit, m-am urcat în mașină și am vrut să fac stânga, am semnalizat și apare o doamnă imediat lângă mine, într-o mașină și a început: ''Nu e voie, nu e voie să faci stânga.O doamnă cu perle la gât, agitată, i se umflase gâtul'', a declarat Radu Vâlcan pe rețelele de socializare.

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul de la noi si par ca se inteleg mai bine ca niciodata. Cei doi au devenit parinti pentru a treia oara acum cateva luni si, desi multi se asteptau ca viata lor sa devina un haos cu trei pici, Adela si sotul ei demonstreaza ca atata timp cat exista intelegere si ajutor reciproc, totul este posibil.

Desi multi ar fi tentati sa creada ca Adela si Radu nu isi mai vad capul de probleme si ca stau mereu dupa cei trei copii ai lor, se pare ca cei doi stiu cum sa isi gestioneze timpul, dar si atentia. Adela si Radu au plecat de multe ori in vacanta cu cei trei copii, dar si fara ei. Atunci cand aveau parte de o mica escapada, cuplul profita din plin de fiecare secunda petrecuta unul in compania celuilalt. Acum, in podcastul lui Mihai Bobonete, Adela a recunoscut ca a facut sex cu Radu in baia unui aeroport si chiar a fost una dintre cele mai placute experiente pentru ea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006264 (s)