News Flash:

ALERTA ANM: Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii, pana sambata, la ora 21.00. Care sunt judetele afectate

26 Iulie 2018
635 Vizualizari | 0 Comentarii
ploi si vijelii

31 de judete intra incepand de joi seara sub avertizare cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii, pana sambata, la ora 21.00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.
Judetele vizate de avertizare sunt: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Caras Severin, Cluj, Covasna, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mehedinti, Mures, Neamt, Prahova, Salaj, Sibiu, Suceava, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui si Vrancea.

Incepand de joi, ora 23.00 si pana sambata la ora 21.00, in Moldova, sudul si estul Transilvaniei, local in Dobrogea si Muntenia, precum si in zonele de munte, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata, care se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat grindina.

Cantitatile de apa vor depasi 20 - 25 l/mp si pe arii restranse 50 - 70 l/mp.
Potrivit ANM, astfel de fenomene se vor semnala si in restul tarii, dar pe arii mai restranse, indeosebi in timpul dupa-amiezelor.

Pana joi la ora 23.00, 24 de judete sunt sub avertizare cod galben de ploi abundente si furtuni.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005296 (s)