News Flash:

Dragnea anunta referendum pentru modificarea Constitutiei

24 Iulie 2018
854 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea31

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca referendumul pentru modificarea Constitutiei, in sensul redefinirii familiei, ar putea fi organizat pe 30 septembrie sau in prima duminica a lui octombrie.
"Am discutat si cu colegii, si la inceputul lunii septembrie, in prima saptamana trebuie sa fie votul in Senat pentru declansarea referendumului, in prima saptamana a lunii septembrie trebuie sa fie votul pentru declansarea referendumului si referendumul poate fi organizat fie pe 30 septembrie, fie in prima duminica din octombrie. Trebuie sa prindem in buget, la rectificare referendumului. Nu e obligatoriu sa fie duminica si sa fie doar o zi referendumul", a declarat, marti, liderul PSD, Liviu Dragnea, la Parlament.

Acesta a adaugat ca spera ca in aceeasi perioada sa fie incheiate dezbaterile cu reprezentantii societatii civile si cu toate partile implicate pentru a avea un proiect care sa reglementeze parteneriatul civil.

"Sper sa se finalizeze discutiile cu cei implicati in subiect, pentru ca la inceputul lui septembrie sa construim si sa se clarifice multe lucruri in parteneriatul civil. Sustin in continuare ca trebuie sa avem o astfel de lege. Nu am fost si nu voi fi nicioata intolerant. Trebuie sa clarificam notiunea de familie, dar si parteneriatul civil pentru ca orice roman trebuie sa aiba posibilitate sa aiba optiunea sa traiasca cum vrea, fara sa deranjeze pe altcineva", a adaugat liderul PSD.
Intrebat daca sustine posibilitatea dreptului de adoptie pentru cuplurile format din persoane de acelasi sex, Dragnea a raspuns: "Eu personal am o rezerva aici."


constitutiei familiei senat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1295 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006422 (s)