News Flash:

Aflat in spatele pilotului, medicul Sorin Ianceu povesteste ce a facut Adrian Iovan in ultimele momente dinaintea prabusirii

3 Februarie 2014
1130 Vizualizari | 0 Comentarii

Medicul Sorin Ianceu este unul dintre cei cinci supravieţuitori ai accidentului aviatic din Apuseni. El a povestit ce a făcut pilotul Adrian Iovan după ce şi-a dat seama că avionul se prăbuşeşte.

Potrivit lui Ianceu, Iovan nu a dorit să semene panică printre ocupanţii avionului, concentrându-se, în schimb, pe manevrele salvatoare, scrie Bzi.ro.
 
„Nu ştiu de unde ştiţi dvs. că ar fi strigat <<Atenţie, ne prăbuşim!>>. Noi suntem cinci supravieţuitori şi vă pot spune sigur că mai este unul în salon cu mine care a fost în spatele pilotului. Nu a spus niciun cuvânt şi nu a semănat panică. A încercat să redreseze avionul până ultimul moment”, a declarat medicul.
 
Medicul a mai spus că, după ce va fi externat, vrea să meargă la Horea, la salvatorii săi: „Primul lucru pe care îl voi face va fi să mă duc la Horea. Vreau să mai întâlnesc cu toţi. S-a mobilizat în mod exemplar un sat întreg”. 


sorin ianceu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0158 (s) | 22 queries | Mysql time :0.004448 (s)