News Flash:

Circulatia pe A2 a fost reluata, cu restrictie de viteza

3 Februarie 2014
1184 Vizualizari | 0 Comentarii
Autostrada Bucuresti - Constanta (A2), pe care circulatia a fost întrerupta temporar din cauza zapezii, a fost redeschisa duminica, la 13.30, cu restrictie de viteza de 50 de kilometri pe ora, informeaza Centrul InfoTrafic al Politiei Române.
UPDATE Circulatie închisa temporar pe tronsoane din patru drumuri nationale din Botosani si Constanta
Circulatia rutiera este închisa temporar, duminica seara, pe tronsoane din patru dumuri nationale din judetele Botosani si Constanta, în timp ce pe tronsonul Bucuresti - Fetesti al A2 este instituita restrictie de viteza de 50 km/h, informeaza Centrul InfoTrafic al Politiei Române.
Conform datelor centralizate la ora 19.00, nu se circula pe DN24C Manoleasa - Radauti Prut (judetul Botosani), DN 29 Botosani - Saveni - Manoleasa (judetul Botosani), DN 29A Dorohoi - Radauti Prut (judetul Botosani) si DN 3 Ostrov - Baneasa (judetul Constanta).
De asemenea, este restrictionata circulatia vehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone pe tronsoane ale mai multor drumuri nationale: DN 22 Macin - Garvan, DN22 Macin - Caugagia, DN 22A Cataloi- Baia, DN 22D Ciucorova - Caugagia, DN 22D Horia- Ciucorova, DN 22D Macin - Carcaliu, DN 22D Macin - Horia, DN 22E Garvan - I. C. Bratianu, DN 22F Horia - Nalbant si DN 7C, între kilometrii 57 si 104 (în zona localitatii argesene Arefu).
Traficul pe autostrada se desfasoara în conditii de iarna, iar pe anumite tronsoane carosabilul este acoperit cu un strat de zapada de 1-2 centimetri, potrivit sursei citate.
Pâna la reluarea circulatiei pe A2, traficul pe tronsonul Lehliu-Fetesti a fost întrerupt pe sensul Bucuresti-Constanta, din cauza zapezii.
Circulatie restrictionata pe patru linii feroviare, peste 100 de trenuri anulate
Traficul feroviar este restrictionat din cauza zapezii, duminica, pe patru linii, majoritatea din sud-est, iar 118 trenuri sunt anulate, potrivit datelor centralizate de Ministerul Transporturilor la ora 12.00.
Astfel, circulatia este restrictionata între statiile Brosteni si Slobozia, Buzau si Faurei Fir2, Ploiesti Sud si Brosteni si Urziceni si Faurei - Tecuci.
 Pentru deszapezire, se intervine atât cu utilaje, cât si cu personal.
Trenurile anulate sunt, în majoritate, de pe rute din sudul si estul tarii.
Un drum national si patru judetene sunt înca închise în judetul Constanta
Un drum national si alte patru judetene sunt în continuare închise, în judetul Constanta, unde autoritatile au intevenit si duminica pentru deblocarea mai multor autovehicule ramase înzapezite pe drumuri.
Potrivit unui comunicat al Comandamentului pentru Situatii de Urgenta Constanta, DN 3 este în continuare închis circulatiei, iar pe DN 22 se mentin restrictiile pentru autovehiculele cu masa peste 3,5 tone.
Navigatia pe Dunare, închisa în zona Moldova Noua din cauza vântului puternic
Navigatia pe Dunare este închisa, duminica, în zona Moldova Noua, judetul Caras-Severin, între kilometrii 1040 si 1075, din cauza vântului puternic, zeci de nave stationând pe fluviu.
Circulatia navelor pe partea sârbeasca a Dunarii a fost închisa în urma cu trei zile, când vântul a atins o viteza de 22 de metri pe secunda.
Potrivit directorului Capitaniei Zonale Drobeta Turnu Severin, Mihai Ghiba, circulatia pe sectorul românesc a fost închisa duminica dimineata, când s-a înregistrat o viteza de 22 de metri pe secunda a vântului, ceea ce echivaleaza cu peste 75 de kilometri la ora, prognozele aratând ca vântul nu va pierde din intensitate pâna luni dupa-amiaza.
"Convoaielor care vin acum si au tranzitat azi-noapte (în noaptea de sâmbata spre duminica - n.r.), le-am indicat sa ancoreze în zona Orsova pâna la Berzasca, pentru ca în acea zona este aglomeratie. Tot ce vine din aval trece ecluza si se opreste", a precizat Mihai Ghiba. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007062 (s)