News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

3 August 2018
642 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic2

HOROSCOP VINERI 3 AUGUST. Racii trebuie sa puna punct intr-o situatie care le-a dat batai de cap in ultima perioada. O alta zodie va avea parte de o marire de salariu.

HOROSCOP BERBEC VINERI 3 AUGUST

Ai alaturi de tine oameni care au deplina incredere in tine si care te sustin in ceea ce faci, iar sprijinul acestora este foarte stimulativ pentru a da tot ce ai mai bun in tine.

E cu totul altceva sa faci echipa cu persoane mature, serioase, care, cand promit ceva, chiar duc la indeplinire, si ca sa nu-i dezamagesti incerci sa te comporti si tu ireprosabil. Sunteti cu totii implicati intr-un proiect cu miza mare, din care se poate castiga ceva important – faima, bani, pozitie, recunoastere – deci nu trebuie sa faci nimic la voia intamplarii, ci cu maxim simt de raspundere!

HOROSCOP TAUR VINERI 3 AUGUST

Ai ajuns intr-un punct mort al unei actiuni de unde nu se mai poate face nimic si te simti ca pierdut in spatiu. Cel mai mult te deranjeaza faptul ca depindeau si altii de acest pas si, cum nu ai nicio solutie, bateti cu totii pasul pe loc si alteptati o minune.

Ea nu va aparea, ca atare detaseaza-te de acest esec si cauta imediat o alta directie.

Nu te crampona de ceva ce n-a mers bine si s-a impotmolit, si mai ales nu te lasa coplesit de atmosfera sumbra pe care cei din jurul tau o genereaza.

HOROSCOP GEMENI VINERI 3 AUGUST

Aduna-i alaturi de tine pe cei care te iubesc, prietenii cei mai apropiati si pe membrii familiei, pentru ca primesti de la ei toata sustinerea de care ai nevoie pentru ce ti-ai propus.

Vezi ca nu esti singur, ca ai la cine apela, si la bine si la greu, ca tin cu tine orice ai face, ceea ce te incurajeaza sa faci tot ce-ti sta in putere ca sa nu-i dezamagesti.

Ti-ai asumat o sarcina pe care le-o dedici lor si e foarte motivant sa vezi zambetele lor satisfacute si sa auzi laudele lor sincere, pentru ca sunt cu totii impresionati de ceea ce faci tu pentru ei.

Sprijinul care vine de la ei e felul lor de a-ti intoarce binele!

HOROSCOP RAC VINERI 3 AUGUST

Stai si cantaresti la rece o situatie si ajungi la o singura concluzie: sa-i pui punct aici.

Condsideri ca nu merita sa mergi mai departe, nici sa tot cari dupa tine la nesfarsit o stare de lucruri care nu va mai aduce nimic nou, ca atare pregateste-te sa spui stop acum.

De maine te vei putea detasa de toate, dar acum dedica-te unui bilant final care sa te ajute sa tragi linie: a fost bine, a fost rau?

Acum poti spune mai clar pe ce nivel ai ajuns si apoi sa inchizi definitiv acel capitol, gata sa te apuci de altceva.

HOROSCOP LEU VINERI 3 AUGUST

Desi erai foarte concentrat la un proiect ce parea sa mearga bine, azi apare o alta varianta la fel de tentanta care-ti da peste cap toata organizarea initiala.

Esti foarte derutat, pentru ca acum nu mai stii pe ce cale sa mergi, de vreme ce ambele optiuni merita atentie. Ar fi perfect daca ai duce totul la capat in varianta de pornire, lasand al doilea plan in asteptare.

Nici nu stii cum, din ambele idei, se pot naste succese complet diferite si separate, de aceea e bine sa pastrezi in minte alternativa tocmai aparuta ca sa o pui in practica altadata.

HOROSCOP FECIOARA VINERI 3 AUGUST

Proiectele de care te ocupi la serviciu inainteaza foarte bine spre niste rezultate demne de lauda.

Atat timp cat felicitarile nu vin in mod oficial, de la clienti sau de la superiori, parca nu te poti bucura suficient de mult, de aceea astepti cu sufletul la gura acea vorba buna menita sa iti redea increderea in tine.

Uneori, esti atat de nesigur pe valoarea ta incat ai nevoie de ceva care sa ti-o confirme, dar nu de la oricine, ci de la o persoana a carei autoritate o recunosti.

HOROSCOP BALANTA VINERI 3 AUGUST

Modul unora ceva mai jucaus si mai superficial de a trata lucrurile te cam debusoleaza, pentru ca nu stii foarte bine cum sa tratezi impasul de fata. Ei iau in gluma astfel de momente, le fac sa para mai simple decat sunt in realitate.

Ignora riscurile si piedicile si vor sa te influenteze si pe tine sa le privesti la fel, ca si cum ar fi floare la ureche. Poate chiar merita sa abordezi aceasta atitudine lejera, semn ca intotdeauna gandirea pozitiva te scoate din impas!

Ce rost sa vezi numai probleme la tot pasul cand cu un zambet poti trece peste toate?

HOROSCOP SCORPION VINERI 3 AUGUST

Ai mare grija la deciziile categorice pe care esti gata sa le iei. S-ar putea sa fie niste alegeri facute in pripa care, mai devreme sau mai tarziu, te vor pune intr-o situatie dificila.

Daca pe tine te scoate dintr-un impas, nu la fel se poate spune despre cei din jur, care vor primi decizia ta ca pe o veste bomba.

Fii deci prudent cand spui azi un da sau un nu, pentru ca s-ar putea sa sune a verdict pentru altcineva care chiar are nevoie de raspunsul tau.

Daca e un refuz, fa-l sa nu sune ca o usa trantita in nas, ca sa nu strici de tot planurile unui coleg care avea nevoie de acest raspuns de la tine.

HOROSCOP SAGETATOR VINERI 3 AUGUST

E o placere sa-l vezi pe partenerul de suflet atat de implicat in proiectele comune, compania lui te incurajeaza, te motiveaza, te face sa depui eforturi si mai mari pentru a ajunge la scopurile care va avantajeaza pe amandoi.

Ceea ce claditi acum impreuna, umar la umar, va fi de bun augur, deci aveti toate motivele sa trageti tare pentru a vedea acest vis implinit.

E pentru binele vostru, al familiei voastre, al relatiei voastre, dar e nevoie de un consum de resurse din partea ambilor parteneri in mod echitabil.

Nici unul nu pretinde eforturi doar de la celalalt, ci vasliti laolalta!

HOROSCOP CAPRICORN VINERI 3 AUGUST

Unii nu reusesc sa se apropie de tine, pentru ca esti intr-o pasa mult prea sensibila din punct de vedere emotional si orice cuvant indreptat spre tine suna taios si cinic.

Nu exagera gravitatea replicilor, pentru ca unii iti transmit chiar lucruri adevarate si sincere, nicidecum replici severe pe care nu le-ai merita, dar tu ai tendinta de a pune la suflet tot ce auzi.

Linisteste-te inainte de a spune si tu, la randu-ti, ce parere ai, pentru ca, din cauza fragilitatii tale psihice, ai putea interpreta gresit si ai putea avea o reactie nelalocul ei.

Mai bine te abtii!

HOROSCOP VARSATOR VINERI 3 AUGUST

Un amic te-a ranit profund cu ceva timp in urma, dar, dintr-o marinimie pe care nici tu nu o intelegi prea bine, te arati dispus sa-l ierti si sa-i acorzi o sansa de impacare.

Daca si pe asta o strica, ar fi bine sa inchizi complet acest capitol, dar nu pica in plasa lui, pentru ca s-ar putea sa doreasca de la tine o reactie agresiva, pe care sa ti-o arunce mai apoi in carca, drept principalul motiv pentru care te-a jignit altadata, ceva de genul: vezi, acesta e cusurul tau!

Fii tui cel bland, cel intelegator, cel impaciuitor, si nu-l lasa sa te enerveze si mai tare!

Daca e destept, va accepta impacarea!

HOROSCOP PESTI VINERI 3 AUGUST

Cariera ta ajunge intr-un punct de apogeu de care esti foarte mandru, ca si cum ai obtine un loc fruntas intr-o competitie sau ai obtine, dupa eforturi sustinute, un document ce va sta la baza succesului tau profesional de acum inainte.

Poate esti la finalul unor studii aprofundate, a unui curs de specializare si esti foarte multumit de rezultate, si pentru ca ai o patalama la mana, ai curaj sa tintesti mai sus, catre o pozitie superioara, o functie de raspundere sau un nivel mai inalt in ierarhie.

Insista, sansele pot tine cu tine pentru o lansare in forta!

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Distribuie:  

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004814 (s)