News Flash:

Aeronave ale MApN, pregatite pentru a interveni in sprijinul persoanelor afectate de zapezi

27 Ianuarie 2014
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
Mai multe aeronave ale Ministerului Apărării Naționale (MApN) sunt pregătite să decoleze spre localitățile afectate de zăpezi pentru a acorda sprijin oamenilor care se află în dificultate. "Ministrul Apărării Naționale a ordonat, luni dimineață, Forțelor Aeriene și Navale să pregătească aeronave și echipaje pentru a interveni în zonele afectate, în funcție de condițiile meteorologice", informează un comunicat al MApN remis, luni, AGERPRES.

În localitatea Cuca, județul Galați, militarii Batalionului 300 Infanterie acționează pentru deblocarea căilor de acces și pentru evacuarea unei persoane cu probleme medicale.

Totodată, militari din Batalionul 3 Geniu, Batalionul 280 Infanterie și din Centrul de Instrucție pentru Operații Speciale continuă intervențiile în zona municipiului Râmnicu Sărat, județul Buzău, pentru deblocarea drumurilor.

La solicitarea Prefecturii din Brăila, militarii Brigăzii 10 Geniu deblochează drumurile din zona localităților Jirlău, Galbenu și Făurei.

În același timp, Brigada de Informații Militare acționează cu militari și mijloace tehnice în zona localităților Robeasca și Scânteia, județul Buzău, pentru deblocarea căilor de comunicații rutiere.

Militarii Batalionului 235 Sprijin Logistic asigură transportul unui grup electrogen al SC Electrica SA în localitatea Moroeni, județul Dâmbovița. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 22 queries | Mysql time :0.040259 (s)