News Flash:

Circulatie in conditii de iarna in judetul Timis

27 Ianuarie 2014
1188 Vizualizari | 0 Comentarii
Ninsoarea din noaptea de duminică spre luni nu a blocat circulaţia pe drumurile naţionale şi autostrăzile din zona de vest a României. Pe şoselele aflate în raza de activitate a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara se acţionează pentru curățarea zăpezii şi se circulă în regim de iarnă. Zona de vest a României a fost mai puţin afectată de problemele cauzate de vremea de afară. Chiar dacă a nins, cantitatea de zăpadă nu a fost atât de mare încât să fie necesară închiderea drumurilor. Totuşi, şoferii trebuie să ţină cont că se circulă în condiţii de iarnă.

Conform informaţiilor DRDP Timişoara pe carosabil există depus un strat între 1 şi 4 centimetri, mai ales în Caraş – Severin şi Hunedoara. În total s-a acţionat cu 19 utilaje şi s-au răspândit 61 de tone de material antiderapant. Atât autostrada A1, cât şi pe drumurile naţional se circulă.

În ceea ce priveşte circulaţia feroviară în zonă nu sunt trenuri anulate. Pe aeroportul Timişoara se operează, dar în condiţii de iarnă. Tion.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1404 (s) | 33 queries | Mysql time :0.050079 (s)