News Flash:

Noi RESTRICTII DE CIRCULATIE in Timisoara. Vezi ce strazi se inchid

27 Ianuarie 2014
1257 Vizualizari | 0 Comentarii
Șantierul în centrul istoric al Timișoarei acaparează străzi după străzi: anul trecut a fost restricţionată circulaţia rutieră în zonă, iar Piaţa Libertăţii, General Praporgescu, Enrico Caruso, Strada fără nume, Piaţa Sf. Gheorghe, Mercy au fost închise circulaţiei rutiere. Lucrările au avansat şi se impun restricţii noi, care vor fi aplicate începand de luni, 27 ianuarie.  Primăria Timișoara anunță: se deschide şantierul de cercetare arheologică din Piaţa Unirii şi vor începe lucrări de reabilitări în regim de supraveghere arheologică pe străzile Eugeniu de Savoya, Griselini, Traian Doda, Radu Negru. Aceste străzi vor fi închise circulaţiei rutiere.
Pe strada Vasile Alecsandri se va mai circula pe ambele sensuri de circulație numai pe tronsonul Mărăști - Gheorghe Lazăr. Accesul pană în Piața Libertății este permis numai pentru riverani. In continuare, va fi interzisă parcarea pe strada Vasile Alecsandri.
Municipalitatea anunță că parcarea temporară din Piața Unirii rămane deschisă pentru șoferi.
Incă de anul trecut, din 18 noiembrie, traficul în zona centrului a fost restricționat pentru cel mai mare șantier din centru orașului deschis vreodată în Timișoara. Lucrarea, în valoare de peste 53 de milioane de lei, este realizată în mare parte din bani europeni.
Șantierul, care include zece străzi și patru piețe, va fi închis în luna iulie 2015, atunci cand constructorul s-a angajat să finalizeze lucrările. Digi24.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0862 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028478 (s)