News Flash:

Adrian Bere, dezamagit ca nu a putut salva zebra de la inec!

15 Octombrie 2013
1604 Vizualizari | 0 Comentarii
Zebra achizitionata zilele trecute de Gradina Zoologica din Timisoara a murit, dupa ce a incercat sa evadeze in repetate randuri. Si la prezentarea animalului in fata jurnalistilor, in 11 octombrie, zebra a fost agitata si a incercat sa scape din locul special ingradit pentru ea. Daca atunci a dat peste seful directiei de Mediu, incercand sa evadeze, se pare ca tot Adrian Bere a fost cel care ar fi incercat sa o salveze in ziua urmatoare, insa fara succes, zebra innecandu-se, intr-un final, in  helesteul cu o adancime de trei metri, al Gradinii Zoologice.
Primarul Nicolae Robu sustine ca in momentul in care zebra a sarit in helesteul din imprejurimi, Adrian Bere ar fi varsat cateva lacrimi din cauza ca nu ar fi reusit sa o salveze de la inec. Sarind in apararea sefului de la Directia de Mediu, edilul sef al orasului a tinut sa aduca in discutie faptul ca din iubirea acestuia pentru animale ar fi ajuns Gradina Zoologica din Timisoara sa achizitioneze o zebra pe gratis chiar. Adusa tocmai din Liberec, Cehia, primarul sustine ca de vina pentru incident este chiar zebra, care ar fi manifestat un comportament agresiv indiferent de incercarile specialistilor de a-i creea un habitat corespunzator de vietuire.
Totodata, Robu a mai adaugat ca inecul zebrei nu poate fi clasificat drept caz de neglijenta, plasand toata vina pe seama zebrei si incapacitatea sa de a se adapta la un nou mediu.

zebra achizitionata gradinii zoologice nicolae robu liberec cehia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005778 (s)