News Flash:

A inceput curatenia generala de toamna pe Bega

15 Octombrie 2013
1429 Vizualizari | 0 Comentarii

Incepand de luni, 14 octombrie, pană în data de 31 octombrie, Primăria Timişoara şi RETIM Ecologic Service organizează tradiţionala campanie de curăţenie generală de toamnă, în oraşul de pe Bega.

Livian Hotico, PR Retim, a precizat că în prima săptămană (14-20 octombrie) vor fi ridicate deşeurile în zonele situate la nord de Canalul Bega, iar începand din 21 octombrie, se va acţiona în zona situată la sud de Canalul Bega.

„Este interzisă scoaterea şi depozitarea pe domeniul public a obiectelor de uz casnic şi gospodăresc, a deşeurilor vegetale rezultate din curăţirea arborilor de pe aliniamentele stradale şi a spaţiilor verzi din jurul imobilelor mai devreme de o zi faţă de cea în care este programată colectarea. De asemenea, este interzisă depunerea deşeurilor după ziua în care este programată colectarea în zonele şi cartierele din municipiul Timişoara”, a precizat Hotico.

Proprietarilor de imobile (case individuale), asociaţiilor de proprietari-locatari, instituţiilor publice, agenţilor economici le revine obligaţia să depună în ordine, la bordura carosabilului, fără a împiedica circulaţia, resturile provenite din tăieri de corecţie, ramuri tăiate la dimensiuni de maxim 1 metru şi legate în snopi, deşeurile şi obiectele ce se colectează în cadrul campaniei ecologice de toamnă. Se interzice scoaterea şi depozitarea pe domeniul public în cadrul Curăţeniei Generale de Toamnă a deşeurilor rezultate din amenajări interioare şi a deşeurilor rezultate din curăţirea pivniţelor şi a podurilor (moloz, praf de cărbune, ţigle, cărămizi, faianţă şi gresie sparte).

„Nerespectarea prevederilor legale se sancţionează contravenţional cu amendă de la 500 – 1.000 lei pentru persoane fizice şi de la 1.000 – 2.000 pentru persoane juridice”, atrage atenţia Retim. 

 


hotico
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005554 (s)