News Flash:

Adolescent de 15 ani inecat in raul Timis, in zona taberei din Cheveresu Mare

16 August 2021
476 Vizualizari | 0 Comentarii
ambulanta

Tragedie, duminica, pe malul Timisului, in zona localitatii Cheveresu Mare. Un adolescent de 15 ani a murit dupa ce a intrat in apa sa se racoreasca si s-a inecat. Pentru cautarea cadavrului au fost chemati scafandri din Arad si Hunedoara.
Tanarul de 15 ani era din Cheveresu Mare, iar duminica a mers la raul Timis sa se scalde. A intrat in apa si nu a mai iesit, iar cei care il insoteau au sunat la 112 sa ceara ajutor.

„ISU Timis a dispus deplasarea urmatoarelor forte: Statia Buzias 1 Duster, 1 Barca, un echipaj SMURD si 5 subofiteri, Detasamentul 1 Timisoara: o autospeciala de Scafandri, 1 Duster, 2 barci, 1 scafandru + 4 subofiteri, Detasamentul 2 Timisoara: 1 Duster, 1 Barca, 2 subofiteri, Detasamentul Lugoj: 1 Microbuz VW Crafter, 1 Barca si 3 subofiteri.

De asemenea, la fata locului s-a deplasat ofiterul de serviciu in dispecerat, cu o autospeciala de serviciu, si a fost solicitat si serviciul Voluntar SALVO FOC al Primariei Timisoara.

Totodata, la solicitarea ISU Timis catre IGSU, s-a dispus deplasarea a doi scafandri din Jud. Arad si un scafandru din Jud. Hunedoara”, transmit reprezentantii ISU Banat.

Pompierii au reusit sa scoata adolescentul din apa si l-au predat unui echipaj SMURD. Se afla in stop cardio-respirator. Medicii nu au reusit sa il salveze pe baiat si au fost nevoiti sa declare decesul.

Politistii timiseni s-au deplasat la fata locului si au deschis acum, conform procedurilor, un dosar penal pentru ucidere din culpa.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006230 (s)