News Flash:

Accident grav in Valcea: O persoană a murit, iar alte doua au fost ranite. Circulatia pe DN7 Calimanesti - Brezoi se desfasoara pe un fir alternativ

28 Iulie 2018
1255 Vizualizari | 0 Comentarii
acc valcea

O persoană a murit şi alte două au fost rănite într-un accident produs sâmbătă pe DN7 Călimăneşti - Brezoi, în judeţul Vâlcea. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir alternativ.

Accidentul produs sâmbătă dimineaţă pe DN7 Călimăneşti - Brezoi, în judeţul Vâlcea, ar fi fost provocat de un şofer de TIR care a intrat pe contrasens într-o curbă. Printre răniţi se află şi un bebeluş de 7 luni.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informa că circulaţia rutieră pe DN7 Călimăneşti - Brezoi se desfăşoară pe un fir alternativ la kilometrul 202, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autotren.

Primele informaţii furnizate de Centrul Infotrafic arătau că o persoană a murit, iar alte două au fost rănite, însă ulterior Poliţia a precizat că trei persoane au fost rănite.

Potrivit IPJ Vâlcea, o maşină care se deplasa pe direcţia Râmnicu Vâlcea - Sibiu a fost lovită frontal, în zona Cârligul Mic, de un TIR care venea din sensul opus. TIR-ul nu ar fi redus viteza într-o curbă periculoasă.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Vâlcea declară că şoferul maşinii, în vârstă de 50 de ani, a murit, iar două femei de 35 şi 50 de ani, precum şi un bebeluş de 7 luni, au fost duşi la spital.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006543 (s)