News Flash:

Accident grav in Timis: Cinci persoane au fost ranite dupa ce o ambulanta care transporta un pacient s-a ciocnit violent cu o masina I FOTO

28 Iulie 2018
1056 Vizualizari | 0 Comentarii
accident ambulanta smurd 3 700x336

Cinci persoane au fost rănite vineri, după ce o Ambulanţă care transporta un pacient s-a ciocnit violent cu o maşină, între localităţile Remetea Mare şi Izvin din judeţul Timiş. Circulaţia rutieră este întreruptă pe ambele sensuri.

Reprezentanţii ISU Timiş au declarat pentru MEDIAFAX că în accident au fost implicate în total opt persoane, în ambulanţă fiind şoferul, medicul, un asistent, pacientul şi mama pacientului, iar în maşină trei persoane.

Potrivit primelor informaţii, cinci dintre acestea au fost rănite, una aflându-se în stare gravă.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN6 (E70) Lugoj - Timişoara, între localităţile Remetea Mare şi Izvin, judeţul Timiş, a avut loc o coliziune între un autoturism şi o ambulanţă aflată în misiune.

Circulaţia rutieră este întreruptă pe ambele sensuri.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Ionuţ Sârbu, a declarat pentru MEDIAFAX că accidentul a fost provocat de un şofer în vârstă de 53 de ani, care a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu ambulanţa aflată în misiune. În urma impactului au fost răniţi şoferul care a provocat accidentul. un pasager din maşina condusă de acesta, asistenta de pe Ambulanţă, pacientul şi mama acestuia.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare cirporală din culpă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009033 (s)