News Flash:

Atenție!

Abonamentele TIMPARK se pot achiziționa online

30 Mai 2023
244 Vizualizari | 0 Comentarii

TIMPARK dorește să aducă aminte utilizatorilor despre posibilitatea de a achiziționa abonamentele de parcare online, direct de pe site-ul său.

Pentru a beneficia de această facilitate, trebuie să vă creați un cont pe platforma disponibilă la adresa abonamente.timpark.ro. Înregistrarea este simplă și rapidă, necesitând doar un nume de utilizator și o parolă.

Pentru a încărca documentele necesare pe platformă, acestea variază în funcție de tipul abonamentului solicitat:

Pentru ABONAMENTUL GENERAL: trebuie să furnizați cartea de identitate personală (buletinul) și certificatul de înmatriculare al autovehiculului, cu ITP-ul valabil și vizibil.
Pentru ABONAMENTUL REZIDENȚIAL: trebuie să furnizați cartea de identitate personală (buletinul) care să ateste adresa de domiciliu sau rezidență în Municipiul Timișoara, într-una din zonele cu taxare din sistemul Timpark (puteți consulta harta la adresa www.timpark.ro/harta/). De asemenea, trebuie să furnizați certificatul de înmatriculare al autovehiculului, cu ITP-ul valabil și vizibil. În cazul în care autovehiculul este înregistrat pe persoane juridice, trebuie să furnizați o dovadă din partea proprietarului care să ateste dreptul persoanei fizice care solicită abonamentul de a utiliza acel autovehicul. În cazul autovehiculelor deținute în comun de către rude de gradul I, trebuie să furnizați certificatul de naștere sau de căsătorie, în situația în care solicitantul nu este înscris ca proprietar în certificatul de înmatriculare.

Pentru ABONAMENTUL PERSOANE CU HANDICAP, trebuie să furnizați următoarele documente: cartea de identitate personală (buletinul), certificatul de înmatriculare al autovehiculului, cu ITP-ul valabil și vizibil, certificatul care atestă încadrarea într-un grad de handicap și acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi descărcat de la adresa: www.timpark.ro/wp-content/uploads/2022/03/Acord-privind-prelucrarea-datelor-cu-caracter-persoanal.pdf.

Părinții copiilor minori încadrați într-un grad de handicap și persoanele angajate ca asistenți personali ale persoanelor încadrate într-un grad de handicap grav, cu asistent personal, pot beneficia și ei de abonamentele de parcare, în condițiile menționate anterior.

Este important ca toate documentele încărcate pe platformă să fie redactate în limba română.

Nu este posibil să achiziționați online următoarele tipuri de abonamente:

Beneficiari ai O.G. nr. 105/1999 și ai Decretului-Lege nr. 118/1990;

Beneficiari ai Legii 168/2020 și alte categorii asimilate.

Abonamentele achiziționate nu sunt valabile în Zona Verde (Zona 0, cu excepția Abonamentului Persoane cu Handicap) și Zona Verde Progresiv, și se eliberează pentru un singur autovehicul pe persoană. Aceste abonamente nu asigură rezervarea unui loc de parcare.

Achiziționarea abonamentelor online aduce numeroase beneficii în ceea ce privește comoditatea, economisirea timpului și eficiența. Accesați platforma abonamente.timpark.ro/ pentru a beneficia de aceste avantaje.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006701 (s)