News Flash:

A fost pe teren

Primarul Timișoarei a verificat stadiul lucrărilor de la Școala Generală 13

29 Mai 2023
256 Vizualizari | 0 Comentarii

Edilul Timișoarei, Dominic Fritz, a fost pe teren pentru a verifica progresul lucrărilor desfășurate în vederea rezolvării problemei spațiilor educaționale la Școala Generală 13, situată în Calea Șagului. În prezent, copiii învață în containere amplasate pe terenul de sport.

Dominic Fritz a interacționat cu constructorii și a inspectat stadiul lucrărilor la șantierul unde se vor construi săli de clasă noi destinate elevilor de la Școala Generală 13. În timpul vizitei, primarul a avut ocazia să întâlnească membrii echipei de construcție și să discute despre progresul proiectului.

”Școală de cartier aglomerată, unde copiii învață de mulți ani în structuri modulare. Amplasate pe terenul de sport al școlii, au făcut dificilă orice formă serioasă de mișcare a copiilor. La finalul anului trecut am început construcția unui nou corp clădire la Școala 13 din Calea Șagului. Construim 8 săli de clasă și o sală de sport/multifuncțională. Scăpăm și de construcțiile modulare și eliberăm și terenul de sport”, a precizat edilul.

Potrivit afirmațiilor primarului Fritz, situația nu este singulară. În prezent, se află în construcție 82 de săli de clasă la diferite școli din Timișoara.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005156 (s)