News Flash:

Informare!

Doar 41 de inițiative pentru comunitate au fost declarate eligibile de către Primăria Timișoara

29 Mai 2023
244 Vizualizari | 0 Comentarii


Primăria Timișoara a dat publicității rezultatele evaluării proiectelor înscrise în campania de buget participativ. Din cele 117 propuneri primite, 41 de inițiative au fost considerate eligibile pentru a primi finanțare și a fi implementate în comunitate.

„Nouă dintre propunerile transmise au fuzionat, având tematică similară. 67 de proiecte nu au îndeplinit criteriile de eligibilitate, fiind respinse. 117 propuneri au depus timișoreni în cadrul acestei sesiuni a campaniei de bugetare participativă. Zece proiecte dintre cele eligibile sunt dedicate zonelor Kuncz – Polonă, Ronaț și Fratelia, alocarea bugetară specială pentru cartierele defavorizate fiind o noutate a programului de bugetare participativă”, a transmis Primăria Timișoara.

Termenul limită pentru depunerea contestațiilor este 31 mai, iar începând cu 1 iunie, proiectele considerate eligibile vor intra în procesul de vot. Contestările pot fi trimise prin e-mail la adresa cartiere•primariatm.ro sau pot fi depuse personal la Camera 12, Serviciul Guvernanță Participativă și Management Cartiere.

„Etapa de vot se va deschide în data de 1 iunie și se va desfășura până în 2 iulie. Se va putea vota online, iar cei care nu au acces la internet sau nu pot vota digital, vor primi suport în acest sens, în cadrul unor întâlniri în cartiere”, a precizat primăria.

Timișorenii vor avea posibilitatea să voteze proiectele câștigătoare, care vor fi ulterior implementate de Primărie, cu o limită totală de finanțare de 4,2 milioane de lei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1352 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006455 (s)