News Flash:

Veste bună pentru părinții de copii de grădiniță

Compania Națională de Investiții va construi o grădiniță în Timișoara

29 Mai 2023
328 Vizualizari | 0 Comentarii

O veste bună pentru timișorenii care au copii de grădiniță! Compania Națională de Investiții va construi o nouă unitate de învățământ preșcolar în oraș, deoarece spațiile școlare actuale sunt insuficiente.

CNI a demarat procesul de licitație pentru execuția proiectului denumit "Construire grădiniță în regim de înălțime S+P+1E+M, împrejmuire teren, realizare accese, grafică pe fațadă, realizare branșamente la utilități, localitatea Timișoara, județul Timiș". Valoarea contractului este de 13,3 milioane de lei, iar constructorul va avea la dispoziție 54 de luni pentru finalizarea lucrărilor și predarea grădiniței.

Noua unitate de învățământ va fi amplasată pe un teren aparținând Arhiepiscopiei Timișoara, în zona Bulevardului Brâncoveanu, și va avea o suprafață de aproximativ 1.500 de metri pătrați. Aceasta va include mai multe săli de clasă cu capacitate maximă de 18 locuri, o sală de mese, o bucătărie și spații destinate activităților recreative. De asemenea, va fi amenajat un adăpost antiaerian la subsolul clădirii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006570 (s)