News Flash:

Munipacilitatea timișoreană face eforturi susținute

150 de camioane au fost folosite pentru scoaterea molozului și deșeurilor de pe malul Begăi

24 Noiembrie 2023
136 Vizualizari | 0 Comentarii

Mai mult de 3.500 de tone de moloz și deșeuri au fost evacuate de pe malul Begăi din Timișoara în urma demolării construcțiilor ilegale.

Eforturi susținute au fost făcute pentru demolarea acestor construcții ilegale de-a lungul malului Begăi. Dominic Fritz a informat că, în ultima perioadă, au fost utilizate 150 de camioane pentru a evacua molozul și deșeurile rezultate din aceste demolări.

„În trei săptămâni am scos peste 3.500 de tone de moloz și deșeuri, de pe malul Begăi unde demolăm tot ce e ilegal. Am recuperat peste un hectar de teren în inima Timișoarei, care a fost acaparat de construcții ilegale timp de decenii. Îl redăm timișorenilor și amenajăm aici spațiu verde și zone pentru sport. Dacă te enervează că în țara asta sunt tot felul de privilegiați pe care nimeni nu i-a deranjat cât au prădat resursele publice, atunci distribuie acest video. Să vadă cât mai mulți lupta pe care o ducem la Timișoara. Și să evităm ca în viitor așa ceva să se mai poată întâmpla”, a scris primarul Timișoarei pe Facebook, în dreptul unui filmuleț realizat pe malul Begăi.

Primarul afirmă că nu se va tolera prezența "privilegiaților" în Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006646 (s)