News Flash:

ZILE libere de Sf. Maria. Guvernul decide acordarea unei minivacante pentru bugetari

2 August 2018
601 Vizualizari | 0 Comentarii
zile libere

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca Guvernul va decide ca zilele de 16 si 17 august sa fie declarate nelucratoare pentru ca angajatii din sectorul public sa aiba ”o mica vacanta” de Sfanta Maria.
”Avem o veste buna pentru angajatii din sectorul public. Vor avea o mica vacanta in a doua parte a lunii august pentru ca ziua de 15 august, Adormirea Maicii Domnului, este zi libera, stabilim ca si 16 si 17 august sa fie zile nelucratoare pentru a oferi astfel romanilor cateva zile de odihna”, a anuntat la inceputul sedintei de Guvern premieruol Viorica Dancila.

Ea a precizat ca fac exceptie locurile de munca in care activitatea nu poate fi intrerupta, precum si magistratii si personalul din instantele judecatoresti implicate in solutionarea proceselor cu termen in zilele de 16 si 17 august, dar si participantii la aceste procese.

Ziua de 15 august este declarata prin lege zi nelucratoare, iar 16 si 17 vor fi zile punte, astfel incat bugetarii vor avea cinci zile libere in perioada 15 -19 august.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005440 (s)