News Flash:

FOTO - Furtuna violenta in Timisoara: acoperisuri smulse, copaci rupti si strazi inundate

2 August 2018
654 Vizualizari | 0 Comentarii
furt

O furtuna puternica s-a produs, miercuri seara, la Timisoara, pompierii fiind solicitati pentru degajarea unor copaci rupti de vant, a unor acoperisuri smulse, dar si pentru evacuarea apei din mai multe zone, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Timis, miercuri, pompierii au fost solicitati sa intervina in mai multe zone din Timisoara, in urma unei furtuni puternice.

Astfel, o prima interventie a avut loc la biserica romano-catolica din Piata Unirii, pentru degajarea unei table care era pe punctul de a se prabusi. De asemenea, o alta tabla de pe un acoperis a cazut pe carosabil pe strada Iuliu Maniu, subsolul unei case a fost inundat, iar un acoperis a cazut peste o masina, pe strada Brancoveanu.

Totodata, pompierii au intervenit si sub podurile din Calea Sagului si de la fosta fabrica de tigari, unde apa a inundat carosabilul, iar doi copaci au fost rupti de vantul puternic pe strada Vasile Parvan si in zona Pietei Doina.
In urma furtunii puternice, inundatii s-au produs si in mai multe zone din orasul timisean Lugoj.

“Se intervine cu forte din cadrul Detasamentului 1, Detasamentului 2 Timisoara si Detasamentul Lugoj”, a informat ISU Timis.

Judetul Timis s-a aflat, miercuri, timp de cateva ore, sub cod portocaliu de averse, frecvente descarcari electrice si intensificari ale vantului, cu aspect de vijelie. Mediafax


timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006129 (s)