News Flash:

VREMEA va fi calda pentru aceasta perioada. PROGNOZA METEO pentru primele zile ale saptamanii

10 Februarie 2014
978 Vizualizari | 0 Comentarii
Luni, vremea va fi calda pentru aceasta perioada în toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu unele înnorari si pe arii restrânse ploi slabe, în prima parte a zilei în nordul si centrul tarii, iar spre sfârsitul noptii izolat si în vest, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.
Dimineata, izolat în estul Transilvaniei si în Moldova vor fi conditii de polei. La munte, la altitudini de peste 1500 m trecator vor mai fi si lapovite sau ninsori. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare ziua în sud, centru si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 grade în estul Transilvaniei si 12 grade în Banat, iar cele minime între -12 grade în estul Transilvaniei si în jur de 8 grade în Dealurile de Vest. Noaptea se va semnala ceata, local în sudul si sud-estul teritoriului.
LA BUCURESTI
Valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod normal în aceasta perioada. Cerul va fi variabil, iar spre sfârsitul intervalului mai ales în zona preoraseneasca se va forma ceata. Vântul va sufla moderat, cu intensificari temporare ziua, apoi va slabi în intensitate. Temperatura maxima se va situa în jur de 8 grade, iar cea minima va fi de -4...-3 grade, usor mai scazuta la periferie.
MARTI
Vremea va fi calda pentru a doua decada a lunii februarie, chiar deosebit de calda în regiunile intracarpatice, la deal si la munte. Cerul va fi variabil, cu înnorari temporare noaptea în vestul si nord-vestul tarii, unde local va ploua. Vântul va sufla slab pâna la moderat cu unele intensificari la munte si în regiunile vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 6 si 16 grade, iar cele minime se vor încadra între -8 grade în depresiuni si 8...9 grade în Dealurile de Vest. În sudul si în estul tarii si izolat în rest, mai ales noaptea, se va semnala ceata, trecator asociata cu burnita. 

la bucuresti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0978 (s) | 33 queries | Mysql time :0.042873 (s)